Onze Partners

Maak contact met de wereld om je heen

70e editie Airborne Wandeltocht

De Airborne Wandeltocht, is het grootste eendaagse wandelevenement van de wereld! Deze herdenkingstocht in het kader van de Slag om Arnhem 1944 vindt ieder jaar plaats op de eerste zaterdag in september te Oosterbeek. Dit jaar is er een speciale jubileum editie! Voor meer informatie kijk op www.airbornewandeltocht.nl.

De Vierdaagse – The Walk of the World

Hi-Tec is de officiële hoofdsponsor van de Vierdaagse, die dit jaar voor de 100ste keer wordt georganiseerd in Nijmegen. De Vierdaagse is de grootste wandelprestatietocht ter wereld met dit jaar 50.000 wandelaars uit alle delen van de wereld aan de start. Afhankelijk van leeftijd en categorie hebben de wandelaars de keuze om 30, 40 of 50 kilometer mee te lopen in de mooie omgeving van Nijmegen. Voor meer informatie bekijk www.4daagse.nl

Camino de Santiago route

Sommige wandelaars van de Camino de Santiago route raken geïnspireerd door de cultuur, sommige vanuit een religieuze overtuiging en voor anderen is de route gewoon een persoonlijke uitdaging. De route bevindt zich in het noorden van Spanje en wordt gelopen door honderd duizenden wandelaars per jaar. 
70e editie Airborne Wandeltocht