Onze Partners

Maak contact met de wereld om je heen

Wij zijn super trots hoofdsponsor te zijn van de:

Koninklijke Wandel Bond Nederland

De vereniging Koninklijke Wandel Bond Nederland is actief sinds 1 januari 2015, na een fusie tussen KNBLO Wandelsportorganisatie Nederland (KNBLO-NL) en de Nederlandse Wandel Bond (NWB). Bij de KWBN zijn 1.050 wandelaanbieders en circa 50.000 wandelaars aangesloten. Daarmee zijn zij de grootste wandelorganisatie van Nederland. 
 
De organisatie van KWBN bestaat uit de Ledenraad, het bondsbestuur en het bondsbureau. Hieronder vallen zes regio’s met ieder een eigen bestuur. De regio’s onderhouden het contact van KWBN met de lokale lidorganisaties. De organisatie wordt geadviseerd door een aantal landelijke commissies, het Platform Individuele Leden en het Platform Landelijke Organisaties. Voor meer informatie kijk op www.kwbn.nl

70e editie Airborne Wandeltocht

De Airborne Wandeltocht, is het grootste eendaagse wandelevenement van de wereld! Deze herdenkingstocht in het kader van de Slag om Arnhem 1944 vindt ieder jaar plaats op de eerste zaterdag in september te Oosterbeek. Dit jaar is er een speciale jubileum editie! Voor meer informatie kijk op www.airbornewandeltocht.nl.

De Vierdaagse – The Walk of the World

Hi-Tec is de officiële hoofdsponsor van de Vierdaagse, die dit jaar voor de 100ste keer wordt georganiseerd in Nijmegen. De Vierdaagse is de grootste wandelprestatietocht ter wereld met dit jaar 50.000 wandelaars uit alle delen van de wereld aan de start. Afhankelijk van leeftijd en categorie hebben de wandelaars de keuze om 30, 40 of 50 kilometer mee te lopen in de mooie omgeving van Nijmegen. Voor meer informatie bekijk www.4daagse.nl

Camino de Santiago route

Sommige wandelaars van de Camino de Santiago route raken geïnspireerd door de cultuur, sommige vanuit een religieuze overtuiging en voor anderen is de route gewoon een persoonlijke uitdaging. De route bevindt zich in het noorden van Spanje en wordt gelopen door honderd duizenden wandelaars per jaar. 
70e editie Airborne Wandeltocht