Hi-Tec nu ook sponsor van Dam tot Dam Wandeltocht

maart 27, 2015

De Dam tot Dam Wandeltocht heeft met Hi-Tec een nieuwe hoofdsponsor. Het wandelschoenenmerk tekende een overeenkomst met Le Champion, organisator van de Dam tot Dam Wandeltocht, voor een periode van drie jaar.

17.000 wandelaars, 4 afstanden
De 13e editie van het ééndaagse wandelevenement staat gepland voor zaterdag 19 september 2015. De organisatie verwacht dat opnieuw zo’n 17.000 lopers aan de start zullen verschijnen. Vanaf vandaag kunnen belangstellenden zich inschrijven voor één van de vier afstanden, te weten 10, 20, 27 en 42 kilometer. Voor Hi-Tec betekent de overeenkomst met de Dam tot Dam Wandeltocht een verdere uitbreiding van haar invloed in de Nederlandse wandelsport. Hi-Tec is immers al hoofdsponsor van de Nijmeegse Vierdaagse, de Rode Kruis Bloesemtocht en de Airborne Wandeltocht en is partner van de Koninklijke Nederlandse Wandel Bond.

“Prachtig wandelevenement”
Mede omdat het internationale hoofdkantoor van Hi-Tec in Amsterdam is gevestigd, was het van oorsprong Engelse outdoor- en sportschoenenmerk erop gebrand betrokken te worden bij een groot wandelevenement in en rond de hoofdstad. Toen die mogelijkheid zich voordeed via de sponsoring van de Dam tot Dam Wandeltocht, greep Hi-Tec de kans met beide handen aan, vertelt Sanne van Wilderen, marketing manager bij Hi-Tec. “We vinden het een enorme eer om betrokken te zijn bij dit prachtige wandelevenement. We hopen samen met Le Champion dit evenement de komende jaren nog groter te laten worden.”

“Hi-Tec waardevolle partner”
“Hi-Tec is een gerenommeerd merk in de sportbranche, waar wij ons met de Dam tot Dam Wandeltocht dan ook graag aan verbinden”, meent Koert Hetterscheidt, directeur van Le Champion. “Mede door hun ervaring met andere grote wandelevenementen en hun partnerschap met de KWBN, zijn zij een waardevolle partner van het evenement.”