Hi-Tec en KWBN ook komende twee jaar partners

mei 05, 2016
Hi-Tec en de Koninklijke Wandel Bond Nederland (KWBN) blijven de komende twee jaar met elkaar samenwerken. Vorige week tekenden beide partijen in Nijmegen een nieuwe partnerovereenkomst.
 
KWBN is verheugd dat Hi-Tec een bijdrage aan de wandelsport blijft leveren. Hi-Tec is een wereldspeler in de sportbranche en brengt onder meer hoogwaardige wandelschoenen en –kleding op de markt. Het bedrijf is inmiddels al zeven jaar partner van KWBN. ‘Aan Hi-Tec hebben we een zeer betrokken en trouwe partner’, zegt Henry Bronkhorst, directeur van KWBN. Ook Frank van Wezel van Hi-Tec is blij met de verlenging van de overeenkomst. ‘We sponsoren diverse wandelevenementen in heel Nederland en dan mag de landelijke wandelbond natuurlijk niet ontbreken. Bovendien sluiten wij ons graag aan bij de missie van KWBN om Nederland gezonder te maken.’ KWBN-leden kunnen door de partnerovereenkomst onder meer profiteren van kortingen op de producten van Hi-Tec. Daarnaast zorgt het bedrijf binnen de bond voor expertise op het gebied van wandelmaterialen.
 
Volgens KWBN maakt Hi-Tec wandelen hipper. ‘Hi-Tec geeft wandelen letterlijk en figuurlijk kleur’, legt Bronkhorst uit. Hij doelt hiermee onder meer op de gekleurde schoenen van Hi-Tec. Ter ere van de 100e Vierdaagse kwam Hi-Tec met een groen-oranje schoen in de kleuren van het evenement. Hi-Tec heeft onlangs ter gelegenheid van de 100e verjaardag van de Vierdaagse aan de Bisschop Hamerstraat 11 in Nijmegen een pop-up store geopend. Naast het Vondelpark in Amsterdam is sinds kort de flagship store ‘The Easy Walking Store’ gevestigd.
 
KWBN is ook zelf momenteel volop in ontwikkeling. De bond is onder meer bezig met de vernieuwing van wandel.nl, de online community voor wandelaars. KWBN heeft ruim 50.000 leden. Dankzij de bijdrage van Hi-Tec kan KWBN ook in de toekomst investeren in ontwikkelingen die de wandelsport moeten stimuleren. Het doel van KWBN is om zoveel mogelijk mensen aan het wandelen te krijgen en te houden. Bronkhorst: ‘Op die manier willen we Nederland een stukje fitter en gezonder maken.’
 
Meer informatie op www.hi-tec.nl en www.kwbn.nl