Koninklijke onderscheiding voor Hi-Tec's ambassador Nick Matthew

Hi-Tec's Global Squash Ambassador

juni 19, 2015
Hare Majesteit Koningin Elisabeth van Engeland heeft Nick Matthew onderscheiden met de Order of the British Empire. Deze hoge Britse onderscheiding is toegekend aan Hi-Tec’s Global Squash Ambassador ter gelegenheid van de verjaardag van de Britse vorstin.
 
Voor sportieve en maatschappelijke inzet                                                                                            
Onnodig te zeggen dat Nick Matthew, drievoudig World Open Squash kampioen, zeer trots is op de onderscheiding. De OBE is niet alleen toegekend aan Nick vanwege zijn sportieve prestaties, die hem tot de meest succesvolle squash speler van Engeland ooit hebben gemaakt. Hij krijgt de eervolle onderscheiding ook voor zijn inspanningen als Patroon van het Children’s Hospital en St. Luke’s Hospice in Sheffield en de Sheffield United Community Foundation.
 
“Trots op bijdrage aan succes van Nick”                                                                                            
“Iedereen die wereldwijd werkzaam is bij Hi-Tec is extreme trots op Nick en zijn fantastische prestatie”, zegt een zeer verheugd Frank van Wezel, Chairman bij Hi-Tec Sports. “Hi-Tec’s lange, rijke historie en daadwerkelijke authenticiteit in squash is onlosmakelijk verbonden met onze onverwoestbare inzet en passie om de beste schoenen te maken voor iedere squash speler, van Nick Matthew tot de gepassioneerde amateur. Ik ben trots dat we een bijdrage hebben kunnen leveren aan het succes tijdens zijn prachtige professionele carrière en ben ervan overtuigd dat zijn feedback ons in staat stelt ’s werelds meest innovatieve squash schoenen te ontwikkelen. Gefeliciteerd Nick met je OBE!”