‘Nijmegen collectie’ door gebruikers zelf gekozen

Hoofdsponsor Hi-Tec Sports van de Vierdaagse lanceert exclusieve collectie wandelschoenen

januari 05, 2016
De 100ste Internationale Vierdaagse Afstandsmarsen Nijmegen – van 19 tot en met 22 juli 2016 - is voor hoofdsponsor Hi-Tec Sports van de Vierdaagse aanleiding om een speciale 100ste Vierdaagse Nijmegen-collectie op de markt te brengen.
 
De R&D afdeling van Hi-Tec heeft de V-Lite Nijmegen-collectie vanaf 2014 speciaal ontwikkeld voor wandelaars. Daarbij is rekening gehouden met alles wat er van een goede wandelschoen verwacht mag worden. Het volnerf (full grain) lederen bovenwerk heeft een optimale pasvorm en biedt ademend vermogen. Technisch voldoet de schoen aan de modernste eisen van comfort en kwaliteit.
 
Gladiolen winnaar
Tijdens de 99ste editie van de Vierdaagse in 2015 heeft Hi-Tec de wandelaars qua kleur, accenten  en design drie prototypes van de V-Lite Nijmegen getoond, waaruit de gebruikers konden kiezen. De schoenen met de gladiolen erop kwam als grote winnaar uit de bus. Dit model is door Hi-Tec dan ook doorgevoerd in de exclusieve Vierdaagse-collectie.
 
Sanne van Wilderen, marketing manager bij Hi-Tec: We ontvingen naderhand veel mails van deelnemers met de vraag waarom we geen schoen hadden met de traditionele Vierdaagse kleuren. Ook hier hebben we goed naar geluisterd en hebben we nog de ‘Nijmegen Original’ aan de collectie toegevoegd! Op de ‘Nijmegen Gladiola’ en ‘Nijmegen Original’ staat bovendien het cijfer 100ste. Dat maakt deze schoenen nog exclusiever.
 
Overigens hebben de schoenontwerpers van Hi-Tec de huidige Vierdaags kleuren niet vergeten. Van Wilderen: “Tenslotte hebben we ook een rode schoen voor de dames en een blauwe voor de heren aan de collectie toegevoegd.”