Hi-Tec voegt Egmond wandel marathon toe aan sponsor portfolio

december 23, 2015
Het toch al indrukwekkende lijst van wandel evenementen die door Hi-Tec worden gesponsord is recent uitgebreid met de Egmond Wandel Marathon tegen reuma. Hi-Tec is de komende 3 jaar hoofdsponsor van dit evenement dat door Le Champion wordt georganiseerd.
 
‘Sfeervolle winter klassieker’
Hi-Tec is al hoofdsponsor van de roemruchte Nijmeegse Vierdaagse en daarnaast van de Dam tot Dam Wandeltocht, de Rode Kruis Bloesemtocht en de Airborne Wandeltocht en is partner van de Koninklijke Wandel Bond Nederland. De komende editie van de Egmond Wandel Marathon tegen reuma vindt op zaterdag 23 en zondag 24 januari 2016 plaats en wordt gettypeid als een ‘sfeervolle winter klassieker’. De routes van de twee afstanden – 10,5 en 21,1 kilometer – voeren de deelnemers langs het Noordzeestrand en door het Noordhollands Duinreservaat. Inschrijven is nog tot en met 11 januari 2016 mogelijk.
 
“Evenement nog groter laten worden”
“Toen de mogelijkheid zich voordeed om ook betrokken te zijn bij dit prachtige wandel evenement in de winter, hebben we meteen gereageerd”, aldus Sanne van Wilderen, Marketing Manager bij Hi-Tec. “We vinden het een enorme eer om betrokken te zijn bij dit wandelevenement. We hopen, samen met Le Champion, dit evenement de komende jaren nog groter te laten worden.”