Hi-Tec verlengt contract met Nijmeegse vierdaagse tot en met 2019

juli 20, 2015
Maandag, een dag voor het begin van de 99e editie van de Nijmeegse Vierdaagse, heeft Hi-Tec Sports bekend gemaakt dat het een nieuwe sponsorovereenkomst heeft gesloten met de organisatie.
 
Tot 2019 plus 3 optiejaren                                                                                                        
Ondanks het feit dat dit pas de tweede Vierdaagse voor Hi-Tec Sports als hoofdsponsor wordt, is het bekende schoenen- en kledingmerk zodanig tevreden over de samenwerking met Stichting De 4Daagse dat besloten is het bestaande contract open te breken. Het oorspronkelijke contract liep tot en met 2016, het jaar waarin de Nijmeegse Vierdaagse haar eeuwfeest viert, plus 2 optiejaren. Nu is de overeenkomst verlengd tot en met 2019 met 3 optiejaren.
 
Speciale Nijmegen schoen                                                                                                            
Vooruitlopend op de 100e editie van de Nijmeegse Vierdaagse heeft Hi-Tec in het diepste geheim een speciale jubileumversie van de Nijmegen wandelschoen ontwikkeld. Deelnemers aan ’s werelds grootste meerdaagse wandelevenement krijgen de mogelijkheid om te stemmen op één van de versies die het product- en ontwerpteam van Hi-Tec heeft ontwikkeld. De ‘verkiezingscampagne’ is maandag 20 juli aangekondigd en toegelicht tijdens een bijeenkomst voor relaties, aan de vooravond van de 99e editie. De ‘special editions’ van de Hi-Tec Nijmegen schoen voor de 100e Nijmeegse Vierdaagse werden aan de aanwezigen getoond.