FAQ Vierdaagse

Hieronder vindt u de veelgestelde vragen

Van wat voor materiaal is dit t-shirt gemaakt?

Dit functioneel ademende t-shirt is gemaakt van 100% polyester.

Is er een maattabel beschikbaar?

Ja, er is een maattabel beschikbaar. Deze vindt u hier.

Wat is het verschil tussen een heren en dames t-shirt?

Beide t-shirts hebben dezelfde kleur. Alleen het damesshirt heeft een v-hals en is licht getailleerd.

Waar kan ik het officiële Nijmeegse Vierdaagse t-shirt bestellen?

Het t-shirt is alleen te bestellen via het inschrijfformulier van de Nijmeegse Vierdaagse en op de Wedren.

Tijdens het inschrijven ben ik vergeten het t-shirt te bestellen, kan ik deze alsnog bestellen?

Mail uw naam, adres, postcode en woonplaats, en mail het gewenste t-shirt (heren of dames) en welke maat. Wij zullen dan begin april kijken of we het shirt alsnog voor u kunnen reserveren.

Ik heb net een shirt besteld, maar ik wil de maat wijzigen, hoe doe ik dat?

Als u uw maat wilt wijzigen, mail, verzoeken wij u de bevestigingsmail van de Nijmeegse Vierdaagse door te sturen naar ons (vierdaagse@hi-tecsports.com). Vermeld in deze mail de maat die u wenst te ontvangen.

Kan ik het t-shirt ook tijdens de Nijmeegse Vierdaagse kopen?

Ja u kunt het t-shirt ook kopen bij de Hi-Tec t-shirt shop op de Wedren, de start- en finishlocatie van de Nijmeegse Vierdaagse. De voordelen van online bestellen zijn: - Je hebt als eerste het t-shirt in je bezit! - De voorraad t-shirts is uiteraard niet onuitputtelijk. Als je het nu online bestelt ben je er zeker van dat je de door jouw gewenste maat zal ontvangen. Op het evenement is er kans dat bepaalde maten snel uitverkocht raken. - Je hoeft niet in de rij te staan om het t-shirt in je bezit te krijgen.

Zelf shirts ontwerpen mogelijk als vorig jaar?

Ja, dit is weer mogelijk. Ruim voor de start van de Vierdaagse zullen we deze mogelijkheid online gaan aanbieden. Ook tijdens de Nijmeegse Vierdaagse is die mogelijkheid er bij de Hi-Tec t-shirt shop op de Wedren, de start- en finishlocatie van de Nijmeegse Vierdaagse.

Hebben de t-shirts dezelfde maatvoering als vorig jaar?

De shirts kunnen iets anders vallen dan vorig jaar. Daarom adviseren wij u om de maattabel te raadplegen voordat u bestelt. Hierin ziet u de lengte en breedte van het shirt, hiermee kunt u het beste bepalen welke maat voor u het meest geschikt is. De maattabel vindt u hier. Wanneer ontvang ik het officiële Vierdaagse shirt Het officiële Nijmeegse Vierdaagse t-shirt wordt verstuurd in de week van 29 juni. Per mail krijgt u een bevestiging met daarbij een track & trace om de zending te kunnen volgen. Het zal worden verzonden als brievenbuspakket, u hoeft dus niet thuis te zijn om het pakket in ontvangst te nemen.

Ik woon in het buitenland, krijg ik mijn officiële Hi-Tec t-shirt ook opgestuurd?

Het officiële Nijmeegse Vierdaagse t-shirt wordt verstuurd in de week van 29 juni. Per mail krijgt u een bevestiging met daarbij een track & trace om de zending te kunnen volgen. Het zal worden verzonden als brievenbuspakket, u hoeft dus niet thuis te zijn om het pakket in ontvangst te nemen. Ik heb het shirt ontvangen, maar de maat is niet goed.

Kan ik t-shirt ruilen?

Indien ongebruikt en onbeschadigd kunt u het t-shirt ruilen bij de Hi-Tec t-shirt shop op de Wedren, de start- en finishlocatie van de Nijmeegse Vierdaagse. Gelieve de pakbon en/of orderbevestiging mee te nemen als aankoopbewijs.