Help & Support

Bezorging

We leveren orders uiterlijk binnen 2 werkdagen. Als je op een werkdag voor 12.00 uur bestelt, zal in de meeste gevallen de volgende werkdag al geleverd worden.
Is het orderbedrag hoger dan € 60, dan wordt je bestelling GRATIS verzonden via PostNL. Anders berekenen wij € 5,95 verzendkosten.
 
Wanneer je niet thuis bent bij de eerste afleverpoging, biedt PostNL het standaard aan bij je buren. Als dit niet lukt, dan doet de chauffeur een kaartje door de brievenbus met een ‘Niet-thuis-code’. Met deze code kan je op de website jouw.postnl.nl een keuze maken voor een tweede pakketbezorging, bijvoorbeeld bij de buren of bij een afhaalpunt. Maak je geen keuze voor een tweede pakket bezorging kenbaar bij PostNL? Dan wordt de volgende werkdag nogmaals een afleverpoging gedaan op hetzelfde adres.
 
Meer informatie over de bezorging van PostNL kan je vinden op http://www.postnl.nl/ontvangen/pakket-ontvangen/bezorging-pakketten/

Wanneer wordt mijn order geleverd?

We leveren orders uiterlijk binnen 2 werkdagen. Als je op een werkdag voor 12.00 uur bestelt, zal in de meeste gevallen de volgende werkdag al geleverd worden.

Waar leveren jullie af?

Wij leveren in Nederland en België. Als je iets af wilt laten leveren in een ander land, moet je op de Hi-Tec website van het betreffende land kijken via www.hi-tec.com. 

Kan ik mijn bestelling volgen?

Op de ochtend dat de order geleverd wordt, sturen wij een mail met een track & trace-code, waarmee je de order kan volgen.

Kan mijn bestelling bij iemand anders afgeleverd worden, of op een ander adres?

Ja, dat kan. Op de afrekenpagina kan je een ander afleveradres invullen.