Help & Support

Privacy Beleid

De bescherming van je persoonlijke gegevens is belangrijk voor Hi-Tec. Hieronder kan je lezen welke gegevens we nodig hebben om de site goed te laten functioneren, bestellingen te kunnen leveren en wat wij verder met je gegevens doen. Ook vragen we je om contact met ons op te nemen als je vragen of opmerkingen hebt over je persoonlijke informatie.

Ons privacy beleid is gericht op data die wordt verzameld door Hi-Tec Nederland en onze partners waarmee we samenwerken om de verkoop en distributie van Hi-Tec producten te realiseren. Om onze werkwijze toe te lichten beschrijven we hieronder ons privacy beleid.

In het algemeen is het mogelijk om onze site te gebruiken zonder je persoonlijke gegevens achter te laten. Op het moment dat we je persoonlijke informatie gebruiken is dat om de beloofde service te verlenen en je bestellingen te kunnen realiseren. Als je je opgegeven hebt voor onze nieuwsbrief, dan sturen we die je met enige regelmaat toe. En we hebben natuurlijk je adresgegevens nodig als je bij ons een product besteld en wij hem bij je thuis moeten bezorgen.

Soms delen we je gegevens met partners waarmee we samenwerken zoals pakketbezorgers om de spullen die je gekocht hebt bij je thuis te bezorgen. We verkopen we nooit persoonlijke gegevens aan externe partijen zonder jouw toestemming.

Data opslag en veiligheid

Al je persoonsgegevens mogen opgeslagen, verstuurd en verwerkt worden binnen of buiten de Europese unie en overal ter wereld. Deze gegevens worden met niemand gedeeld buiten de Hi-Tec Group, samenwerkende partners of andere bedrijven die met Hi-Tec samenwerken om de klanten van Hi-Tec van dienst te zijn.  

Als je gebruik maakt van de websites en diensten van Hi-Tec geef je toestemming dat Hi-Tec je persoonsgegevens behandelt zoals hierboven in het privacy beleid van Hi-Tec omschreven staat.