Hi-Tec Navigator Wandelschoenen wijzen de weg

Hi-Tec Navigator Wandelschoenen wijzen de weg

Een optimale beleving van de omgeving door vibrerende binnenzolen

Speel de video af
avatar

Wat als je schoenen je vertellen welke kant op te lopen tijdens een city trip? Klinkt als iets van de toekomst? Dat is het niet.

Hi-Tec introduceert de Hi-Tec Navigator schoenen die je de weg wijzen ! Sport en Outdoor-merk Hi-Tec introduceert, samen met Lechal*, een unieke wandelschoen die met behulp van lichte vibratie in de schoenen aangeeft wanneer links of rechts af te slaan, zodat men op een veilige manier optimaal van de omgeving kan genieten.

Hi-Tec

Handsfree navigatie

De speciaal ontwikkelde inlegzool van de Hi-Tec Navigator is niet alleen zeer comfortabel, de zool bevat een ingenieus systeem dat de wandelaar waarschuwt als er een afslag genomen moet worden; vibraties in de linker- of rechterschoen vertellen waar en wanneer. Dus optimaal genieten van de omgeving.

Hi-Tec

Hoe het werkt

In de inlegzool van de schoenen worden zogeheten pods geplaatst die door middel van Bluetooth communiceren met een app op de smartphone. Na het invoeren van de gewenste bestemming in de app zorgen de schoenen dat de gebruiker de juiste straten doorkruist terwijl deze rustig kan genieten van al het bijzonders om zich heen.

Hi-Tec

Licht en droog

De lichtgewicht wandelschoenen zijn voorzien van een waterproof Dri-Tec membraan dat de voeten laat ademen en tevens aangenaam droog houdt. De schoen is eveneens voorzien van i-Shield technologie, dat water- en vuilafstotend werkt. De rubberen Michelin® zool is duurzaam, flexibel en zorgt voor optimale grip op alle soorten ondergrond.

Bekijk de gehele collectie in onze shop

Bekijk het nu